En aquesta edició tindreu a la vostra disposició els següents serveis i facilitats:

Fira i Expo del Corredor

Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya.

L’accés a la Fira de la Cap d’any Race és totalment gratuït, on hi trobareu: Master class d’hipopressius, BreakfastRun, actuacions de DJ, inflables i jocs a la kids zone, i promocions exclusives reservades als inscrits en qualsevol de les seves modalitats.

Aparcament

Us recomanem accedir a la cursa el dia 31 a peu des de casa, en bicicleta (trobareu un aparcament per a bicicletes al pati de Can Balsach), i transport públic (teniu a escassos 200m de la sortida, l’estació Creu Alta dels Ferrocarrils de la Generalitat Catalana). Si ho feu en vehicle privat, teniu el pàrquing privat d’El Corte Inglés i l’esplanada de terra que hi ha just davant de l’edifici d’El Corte Inglés (a l’altra banda de l’Eix Macià).

Servei de guarda-roba

A disposició dels participants a la cursa i inclòs en la inscripció, es proporcionarà un servei de guarda-roba. En cap cas s’acceptaran reclamacions per la pèrdua d’objectes valuosos (mòbils, carteres, ordinadors, etc.).

Assistència mèdica

Gaudireu d’un punt especial d’assistència sanitària a la sortida, a l’arribada i al llarg del circuit per atendre qualsevol urgència.

Recull fotogràfic

Durant la cursa, Nació Digital s’encarregarà de fotografiar-ho tot! Podreu veure les fotos una vegada passada la cursa a http://www.naciódigital.cat i a la pàgina web i a les xarxes oficials de la Cap d’Any Race.

Avituallaments

Avituallament final amb aigua i Powerade a la cursa de 5km. Avituallament d’aigua i Aquarius a les curses infantils.

Dutxes

Al Pavelló Poliesportiu de Can Balsach podreu dutxar-vos una vegada finalitzada la cursa.

Incidències – Informació

S’habilitarà un punt perquè puguin ser resolts tots els dubtes o incidències dels corredors a la Fira del corredor de la Cap d’Any Race els dies 29, 30 i 31 al matí, i dia 31 a la tarda al costat del guarda-roba.

Rellotges – Cronòmetre

Cronòmetre a l’arribada i durant el recorregut amb el cotxe mòbil.