QUI SOM

We Run Team és una Associació Esportiva sense ànim de lucre creada al 2017 que organitza des del 2018 la Cursa de Corro contra el Càncer de Sabadell i la Cursa de Cap d’Any de Sabadell. Aquesta entitat és presidida i creada per Aleix Ribell impulsor i cocreador de la primera cursa de cap d’any de Sabadell al 2011. 

La cursa de cap d’any és la segona en importància, repercussió i rellevància de Catalunya i la 5a estatal. Vinculats a aquest projecte hi ha professionals de l’esport i de la salut de la ciutat i esportistes i professionals de diversos sectors que compaginen la tasca professional amb continuar mantenint aquest projecte al nivell actual.

WERUNTEAM és una associació amb la voluntat de servei a la ciutat i territori; formada per un equip heterogeni de sabadellencs de diversos àmbits culturals i esportius amb la voluntat d’oferir esdeveniments esportius i promoure l’activitat física, la salut i l’esport. Actualment gestiona grups d’entrenament de running, trail i triatló.

Els associats són esportistes populars i amateurs del Vallès Occidental, amb la vocació principal de fer i gaudir de l’activitat física. Alguns, competint en àmbit local, nacional i internacional.

WeRunTeam és una entitat esportiva registrat al Registre d’entitats esportives oficial de la Generalitat de Catalunya i els seus tècnics també estan registrats al ROPEC.