DJ Genis VEGA: Viu l‘experiència Cap d’Any Race amenitzat amb la selecció de la millor música del DJ Genis Vega que en directe ens punxarà al set de Ràdio Sabadell.

ZONA KIDS: L’ESPAI destinat als corredors i corredores de la Cap d’Any Race Kids. Inflables, xutòmetre i jocs per escalfar motors per a la cursa solidària infantil del dia 31

 CAP D’ANY RACE COOKIES: Sabies que Isaac Partera conjuntament amb la nutricIonista Sandra Sardina han dissenyat unes exclusives galetes healthys per a la Cap d’Any Race? Tasta-les al stand de WERUN.

 ZONA CAMPIONS: Et vols sentir com el guanyador o guanyadora de la Cap d’Any Race?

Fes-te una foto a la zona campions al capdamunt del podi i etiqueta a la @capdanyrace utilitza el Hastag #thelastrush.  Les millors fotos s’enduràn premi!!

CONCURS FOTOGRAFIA: Inmortalitza aquelles imatges que per tu són les millors de tota la Cap d’Any Race Experience; etiqueta a les teves fotos a @capdanyrace a la cursa i utilitza el hastag #thelastrush. Les millors fotos s’enduràn premi!!

SOLIDÀRIA: Ajudan’s i contribueix activament a la campanya d’Higiene Personal del Rebost Solidàri. Portan’s sabó corporal i suma-l’s als d’Acofarma que ha fet el donatiu de més de 1.000 gels.

 REPTE BKOOL: Prova i coneix els simuladors de ciclisme Bkool, afronta el repte de recòrrer el més ràpid possible l’últim Km de la Cap d’Any Race! Entre tots els que ho feu podreu guanyar-ne un per a vosaltres!